60s Dylan

Image

Datum


7 april 2019

Tijd


16:00 uur

Toegangskaarten


€ 10

Reserveren & voorverkoop

Delen


60s Dylan (Frank Assink – zang, gitaar en mondharmonica -, Bart Eugelink - gitaar, kla-rinetten, low whistle, trekharmonica en cajon - en Martin Eugelink - Fender akoestische bas-gitaar) brengt een programma waarin Dylan en de roerige jaren zestig centraal staan.

Bob Dylan kan als geen ander de gevoelens van zijn generatie verwoorden. In amper 3 jaar tijd groeit hij van een 21-jarige singer-songwriter in kleine cafés uit tot idool. Alle liedjes die 60s Dylan speelt en zingt komen uit de beginperiode van Dylan’s carrière, 1962, '63 en '64.

Om te snappen waarom Dylan zo snel faam verwierf, moeten we de tijdgeest waarin hij de liedjes schreef kennen. Een tijd van rassenrellen, van de koude oorlog en van werkloosheid. 60s Dylan vertelt over het Amerika van ’62, ‘63 en ‘64 en het effect ervan op de 21-jarige Dylan, ondersteund met slides en authentieke filmbeelden. Het publiek krijgt een prachtig tijdsbeeld met aan de ene kant veel momenten van herkenning en aan de andere kant verrassende eye-openers.​

Meer informatie van en over 60s Dylan is te vinden op hun website en ze zijn te zien en te horen op YouTube:

om/embed/whUpAtg0L00?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>
close

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.