Allez Mama - Allez Anders

Image

Datum


4 november 2018

Tijd


16:00 uur

Toegangskaarten


€ 10


Delen

“Allez Mama verdient een groter publiek dan de Bløfs en minstens zulke grote hits als het enigszins verwante Rowwen Hèze” (citaat: Henk van der Horst – OOR). Samen met zijn band Allez Mama speelt Lenny Laroux  op het podium van SundayFolk &More. Ze brengen Cajun en Zydeco- muziek in het semi- akoestische programma “Allez Anders”.

“Laroux is een begenadigd verteller en tekstschrijver en de afwisseling in het repertoire van de zanger getuigd van een open mind” (citaat Folkforum). In hun programma speelt en verhaalt Allez Mama van het ontstaan en het leven in Louisiana. De klankkleur van de muziek in deze voorstelling ligt in de Missisippidelta, gelardeerd met folkmuziek uit alle windstreken. Gemengd met Americana en een vleugje African high-life music, heeft de voorstelling een pallet van eigen nummers en een aantal covers van onder andere Paul Simon, D.L. Menard en de Belgische  troubadours Wannes van de Velde en Johan Verminnen.

De band bestaat uit : Erik van Es, Peter de Frankrijker, Ad van Emmerik, Baaf Stavenuiter, allen stuk voor stuk Maitres des Sonneurs.

Meer informatie van en over Allez Mama is te vinden op hun website en zij zijn te zien en te horen op YouTube: