Allez Mama - Allez Anders

Image

Datum


6 oktober 2019


Tijd


16:00 uur

Toegangskaarten


€ 10

Reserveren & voorverkoop

Delen

Na een succesvol optreden in het vorig concertseizoen van SundayFolk &more speelt Lenny Laroux  samen met zijn band ‘Allez Mama” dit seizoen het semi- akoestische programma “Allez Anders”. In dit concert speelt 'Allez Mama' cajun en zydeco en vertelt Laroux verhalen van het ontstaan en het leven in Louisiana. "Laroux is een begenadigd verteller en tekstschrijver en de afwisseling in het repertoire van de zanger getuigd van een open mind" (Folkforum). De klankkleur van de muziek in dit concert ligt in de Missisippidelta.

 

Naast cajun en zydeco presenteert de band ook folkmuziek uit alle windstreken. Gemengd met Americana, Tex Mex en een vleugje African high-life music. "Lenny Laroux bezit de gave om een nummer geheel naar zich toe te trekken en ritmische en melodieuze wendingen te bedenken die organisch klinken. Zijn nummers blijven in je hoofd spelen" (New Folk Sounds).

 

'Allez Mama' en Lenny Laroux brengen een pallet van eigen nummers en een aantal covers van onder andere Paul Simon, D.L. Menard en de Belgische  troubadours Wannes van de Velde en Johan Verminnen.

 

Naast de normale bezetting wordt 'Allez Mama' bij dit concert bijgestaan door multi-instrumentalist Wouter Kuyper.

 

 'Allez Mama' bestaat uit :

Erik van Es, Peter de Frankrijker, Ad van Emmerik, Baaf Stavenuiter, allen stuk voor stuk "Maitres des Sonneurs".

 

“Allez Mama verdient een groter publiek dan de Bløfs en minstens zulke grote hits als het enigszins verwante Rowwen Hèze” (citaat: Henk van der Horst – OOR)

Meer informatie van en over Allez Mama is te vinden op hun website en zij zijn te zien en te horen op YouTube:

close

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.