Bob Dylan Approximately

Image

Datum


27 oktober 2019


Tijd


16:00 uur

Toegangskaarten


€ 10

RESERVEREN!

Delen

Onder de naam “Bob Dylan Approximately” heeft een club Venlose muzikanten de onmogelijke opgave op zich genomen om uit het zeer omvangrijke oeuvre van Bob Dylan een keuze te maken. Na het groots eerbetoon aan Bob Dylan dat de band in november 2018 in Grenswerk Venlo heeft gegeven, is dit keer het concertpodium van SundayFolk &more in de Wingerd Sevenum aan de beurt.  Het gaat om dezelfde club Venlose muzikanten die eerder tributes aan Neil Young, David Bowie en Crosby, Stills, Nash & Young gaven in Grenswerk. Al deze concerten waren uitverkocht.

De band bestaat uit Roger Pinnow (zang, gitaar, mondharmonica) Jules van Bussel (bas), Marc van Bussel (gitaar), John van Overdijk (gitaar, mandoline, lapsteel, mondharmonica, zang) Tessa Kersten (gitaar, zang), Wim Kauffman (percussie), Karel Koster (toetsen), Marcel Tabbers (drums).

Bob Dylan, geboren als Robert Allen Zimmerman is een Amerikaanse singer-songwriter en kunstenaar. Hij wordt beschouwd als een van de grootste songwriters van de Verenigde Staten in de twintigste eeuw. Dylan heeft een omvangrijk oeuvre op zijn naam staan, dat door sommigen op één lijn wordt gesteld met dat van Stephen Foster, Irving Berlin, Woody Guthrie en Hank Williams, die tevens deel uitmaken van het Amerikaanse culturele erfgoed.

Op 13 oktober 2016 werd Bob Dylan de Nobelprijs voor Literatuur toegekend omdat hij "de grootse Amerikaanse liedtraditie met nieuwe dichterlijke expressiemogelijkheden heeft uitgebreid".

close

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.