The Cooder Connection

Image

60s Dylan (Frank Assink – zang, gitaar en mondharmonica -, Bart Eugelink - gitaar, kla-rinetten, low whistle, trekharmonica en cajon - en Martin Eugelink - Fender akoestische bas-gitaar) brengt een programma waarin Dylan en de roerige jaren zestig centraal staan.

Bob Dylan kan als geen ander de gevoelens van zijn generatie verwoorden. In amper 3 jaar tijd groeit hij van een 21-jarige singer-songwriter in kleine cafés uit tot idool. Alle liedjes die 60s Dylan speelt en zingt komen uit de beginperiode van Dylan’s carrière, 1962, '63 en '64.

Om te snappen waarom Dylan zo snel faam verwierf, moeten we de tijdgeest waarin hij de liedjes schreef kennen. Een tijd van rassenrellen, van de koude oorlog en van werkloosheid. 60s Dylan vertelt over het Amerika van ’62, ‘63 en ‘64 en het effect ervan op de 21-jarige Dylan, ondersteund met slides en authentieke filmbeelden. Het publiek krijgt een prachtig tijdsbeeld met aan de ene kant veel momenten van herkenning en aan de andere kant verrassende eye-openers.​


Meer informatie van en over 60s Dylan is te vinden op hun website en ze zijn te zien en te horen op YouTube:

Datum

21 november 2021
Verlopen!

Tijd

16:00

Toegangskosten

€ 12,50

Meer informatie

Meer Lezen
Categorie
Meer Lezen