SundayFolk &More - Historie

SundayFolk &More - Historie

Historie


SundayFolk &More beleeft haar officiële start op 9 september 2018 met een optreden van Linda Zijlmans, samen met singer-songwriter Skinnie. Met SundayFolk &More wil De Wingerd (Sevenum) in Noord-Limburg een podium bieden voor met name folk, americana en aanverwante muzieksoorten. Maar bij gelegenheid zal SundayFolk &More – “&More” zegt wat dat betreft al genoeg – ook buiten de paden van de folk treden en andere interessante artiesten een podium bieden.

Een bezoek aan SundayFolk &More betekent luisteren naar mooie concerten, waar de artiesten ontvangen worden met aandacht en respect. Natuurlijk onder het genot van een drankje. Maar het publiek betaalt entree en vooral het met zorg samengesteld muziekprogramma moet de rest doen.

De mensen achter de organisatie van SundayFolk &More – Theo, Jan, Charles, Pieter en Paul (zelf enthousiaste folk-liefhebbers) - doen hun uiterste best om het zowel het publiek als de artiesten naar de zin te maken. Samen met publiek en artiesten gaan zij van SundayFolk &More het beste Folkpodium van het zuiden maken….
Image

Eerdere concerten:


Voorafgaand aan de officiële start heeft SundayFolk al “proefgedraaid”. Tijdens dat “proefdraaien” werden de volgende concerten aangeboden:

2017
1 oktober 2017 - Still looking for a name

29 oktober 2017 - Gerry Colvin (UK)

26 november 2017 - Heger Walter Band met Paul Simon Tribute

3 december 2017 - Plain Bosses

2018
7 januari 2018 - Monday's on the Backporch (Dld)

4 maart 2018 - SIMONS

8 april  2018 - Marjolein Meijers

9 september - Linda Zijlmans ft Skinny
7 oktober - Fred Piek
4 november - Allez Mama
9 december - Rumours (A Fleetwood Mac Tribute)

2019
20 januari 2019 - Simons
10 maart 2019 - Harry Hendriks & Mike Roelofs
7 april 2019 - 60s Dylan
5 mei 2019 - SundayFolk Bevrijdingsfestival


Nieuwsbrief


Naast de informatie op deze website wil SundayFolk &More u informeren over haar concertactiviteiten via de media en deze website.

Maar het publiek kan ook informatie krijgen via de pagina op Facebook en via een regelmatig verschijnende nieuwsbrief.

Wilt u die nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een e-mail met vermelding van “aanmelding nieuwsbrief SundayFolk &More”.


Reacties?


Wilt u reageren op de concerten, op de website, de Facebook of de nieuwsbrieven? Dat kan: stuur een e-mail naar SundayFolk &More onder vermelding van “reactie op SundayFolk &More”.