Over SundayFolk &more

SundayFolk &More - Historie

SundayFolk &more

Nieuwsbrief


SundayFolk &more beleeft haar officiële start op 9 september 2018 met een optreden van Linda Zijlmans, samen met singer-songwriter Skinnie. Met SundayFolk &more wil De Wingerd (Sevenum) in Noord-Limburg een podium bieden voor met name folk, americana en aanverwante muzieksoorten. Maar bij gelegenheid zal SundayFolk &more – “&more” zegt wat dat betreft al genoeg – ook buiten de paden van de folk treden en andere interessante artiesten een podium bieden.

Een bezoek aan SundayFolk &more betekent luisteren naar mooie concerten, waar de artiesten ontvangen worden met aandacht en respect. Natuurlijk onder het genot van een drankje. Maar het publiek betaalt entree en vooral het met zorg samengesteld muziekprogramma moet de rest doen.

De mensen achter de organisatie van SundayFolk &more – Theo, Jan, Charles, Pieter en Paul (zelf enthousiaste folk-liefhebbers) - doen hun uiterste best om het zowel het publiek als de artiesten naar de zin te maken. Samen met publiek en artiesten gaan zij van SundayFolk &more het beste Folkpodium van het zuiden maken….


Nieuwsbrief


Naast de informatie op deze website wil SundayFolk &more u informeren over haar concertactiviteiten via de media en deze website.

Maar het publiek kan ook informatie krijgen via de pagina op Facebook en via een regelmatig verschijnende nieuwsbrief.

Wilt u die nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een e-mail met vermelding van “aanmelding nieuwsbrief SundayFolk &more”.


Reacties?


Wilt u reageren op de concerten, op de website, de Facebook of de nieuwsbrieven? Dat kan: stuur een e-mail naar SundayFolk &More onder vermelding van “reactie op SundayFolk &More”.
close

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.