Joep van Wegberg

Image

Datum


19 december 2021

Tijd


16:00 uur

Toegangskaarten


€ 12,50 (€ 14,- aan de kassa)

RESERVEREN!

Delen

Joep van Wegberg  uit Horst zingt en schrijft poëtische liedjes met een bluesy ondertoon. Met zijn warme, energieke uitstraling, rijkt hij tot ver in het publiek. Hij speelt op festivals en kleine podia, zowel met band als solo. Hij vindt het contact met het publiek erg belangrijk.

Met zijn eigenwijze manier van muziek schrijven en spelen, heeft Joep van Wegberg een eigen en bijzonder diverse sound. Jazzy popmelodieën die blijven hangen, worden gecombineerd met poëtische Nederlandstalige teksten. Joeps teksten zijn sterk geïnspireerd door persoonlijke ervaringen en zijn fascinatie met het "Waarom?". Muzikale inspiratie haalt hij onder andere uit de muziek van John Mayer, Amos Lee, Lizz Wright, Jamie Cullum, Stef Bos, Bløf, Acda & De Munnik en Jurk. Optredens van Joep staan bekend om hun krachtige muziek en de persoonlijke, spontane performance. Hij heeft inmiddels in verschillende muziekcafés en theaters gespeeld, onder andere in combinatie met optredens van De Dijk, Ruben Hein, JW Roy, Stevie Ann en Matt Dusk.

Meer informatie is te vinden op zijn facebookpagina en ook te zien en beluisteren op You Tube:
close

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.