KABOUTER FLUITENKRUID

Image

Datum


5 mei 2019


Tijd


14:00 uur


Toegangskaarten


Gratis


Delen

Speciale gast op het SundayFolk Bevrijdingsfestival is ‘Kabouter Fluitenkruid’, speciaal voor de kinderen. Onder de kleding van Kabouter Fluitenkruid schuilt Wim Kunen, een multi-talent, geboren en getogen in Geijsteren. Samen met Luuk Lenders vormt hij het duo Geutefiks, dat staat voor muzikaal volksvermaak met toeters en bellen, met liedjes en schellen. Wim Kunen's creativiteit komt ook tot uiting in de bouw van de "Tabula Fantastica Symphoncia", een soort toren vol toeters en bellen, die bestaat uit een heleboel voorwerpen die geluid - dus muziek - kunnen voortbrengen.

Op het Bevrijdingsfestival komt Wim Kunen dus om Kabouter Fluitenkruid te presenteren, de kabouter die houdt van de natuur en graag samen met kinderen zingt en muziek maakt.  Soms maakt hij zelfs samen met de kinderen een heel orkest met allerlei vreemde en leuke instrumenten. Kabouter Fluitenkruid zegt er zelf over "Heb je zin om kennis te maken? Dat kan natuurlijk, want ik zit al op je te wachten...". Het optreden van Wim Kunnen in de huid van Kabouter Fluitenkruid  is een muzikaal avontuur, vooral voor “jong”, maar ook voor “oud”.

Lees hier meer informatie over Kabouter Fluitenkruid.

close

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.