Matiz

Image

Datum


19 september 2021


Tijd


16:00 uur

Toegangskaarten


€ 12,50 (€ 14,- aan de kassa)

RESERVEREN!

Delen

In het vorige concertseizoen schitterde Matiz al op het affiche van SundayFolk &more, maar de Coronacrisis stak een stokje voor een daadwerkelijk optreden van Matiz op het podium in Sevenum. Dit jaar – als Corona het blieft – zien we Matiz ook schitteren op het podium…

Matiz staat in het Spaans voor ‘kleurrijk, kleurschakering’. En het zijn de kleuren van de wereld die Matiz in hun wereldmuziek vertolkt. Matiz wil muziek laten klinken als uit de harten van het volk, met ziel en zaligheid gespeeld, met een volkse stem gezongen en met de blote voeten in de aarde. Liederen over migratie, verdriet, blijdschap en verwondering.

In september 2011 treffen zeven muzikanten elkaar met verschillende achtergronden als mariachi, klezmer, pop, klassiek en theater. Ieder lid voegt zijn know-how toe in het project MATIZ. En waar de een zijn eerste muzikale stappen op straat zette, daar doorliep de ander het conservatorium.

Matiz wordt gevormd door een zanger en zangeres en vijf instrumentalisten die contrabas, accordeon, bandoneon, viool, gitaar, mandoline, klarinet, sax en vele fluiten voor hun rekening nemen.Matiz creëert steeds weer spanning, waardoor elk optreden als nieuw uitpakt…

Meer informatie over Matiz is te vinden op hun website en te zien en te beluisteren op You Tube:

close

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.