Matiz (i.v.m. coronavirus gecanceld)

Image

Datum


5 april 2020


Tijd


16:00 uur

Toegangskaarten


€ 10

RESERVEREN!

Delen

De maatregelen voor de aanpak van het coronavirus treffen ook SundayFolk & more. We volgen de adviezen van het RIVM op en hebben daarom - tot onze spijt - moeten besluiten het concert van Matiz te cancelen. We zijn in gesprek met Matiz om het concert te programmeren in het volgende seizoen van SundayFolk & more.

Matiz staat in het Spaans voor ‘kleurrijk, kleurschakering’. En het zijn de kleuren van de wereld die Matiz in hun wereldmuziek vertolkt. Matiz wil muziek laten klinken als uit de harten van het volk, met ziel en zaligheid gespeeld, met een volkse stem gezongen en met de blote voeten in de aarde. Liederen over migratie, verdriet, blijdschap en verwondering.

In september 2011 treffen zeven muzikanten elkaar met verschillende achtergronden als mariachi, klezmer, pop, klassiek en theater. Ieder lid voegt zijn know-how toe in het project MATIZ. En waar de een zijn eerste muzikale stappen op straat zette, daar doorliep de ander het conservatorium.

Matiz wordt gevormd door een zanger en zangeres en vijf instrumentalisten die contrabas, accordeon, bandoneon, viool, gitaar, mandoline, klarinet, sax en vele fluiten voor hun rekening nemen.

Matiz creëert steeds weer spanning, waardoor elk optreden als nieuw uitpakt…

Meer informatie over Matiz is te vinden op hun website en te zien en te beluisteren op You Tube: