Riverflow

Image

Datum


20 maart 2022

Tijd


16:00 uur

Toegangskaarten


€ 12,50 (€ 14,- aan de kassa)


Delen

Riverflow is een folkband beïnvloed door de legendarische Pogues en Dubliners. De band heeft een lange geschiedenis van vele pub- en festivaloptredens waar ze een waar feest weten te organiseren.

Alle etiketten zijn al op de groep geplakt: “schapefolk”, “confettifolk”, “punkfolk”, “folkrock”, “zuipfolk”, “folk-a-billy”, “skafolk”, “feestfolk”. Maar voor alles is Riverflow een band die met veel enthousiasme het publiek mee kan krijgen met haar opzwepende muziek. Het feestgehalte tijdens de optredens gaat de schaal van Richter te boven.

In hun biografie schrijft de band dat ze inspiratie halen uit iconen als de MacGowans, Geldofs en Dylans van deze wereld. Ze hebben  reeds meerdere malen in het voorprogramma gestaan van bands als de Dubliners, The Whisky Priests en Rowwen Hèze. De mannen achter Riverflow bewerken Ierse traditionals op een manier zoals je dat nog steeds hooguit van een punkband verwacht. De eigen tekst,-en muziekschrijvers van de band weten de aanstekelijkheid van de Ierse folk prima te combineren met hun eigen muzikale achtergronden. 

Riverflow is: Paddy Vervoort - lead zang; Marcel van Bergen - zang, banjo en gitaar; Marc Holtman - accordeon, zang en screams; Ron Spee - zang, gitaar, banjo en viool; Tim van den Hombergh - tin whistle en Stefan den Ouden – bas.

Meer informatie is te vinden op de website van Riverflow of op facebook.

En Riverflow is te beluisteren op You Tube:

close

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.