Rumours Project - A Fleetwood Mac Tribute

Image

Datum


21 december 2019


Tijd


21:30 uur
zaal open om 21:00 uur


Toegangskaarten


€ 11 voorverkoop (incl. servicekosten)
€ 12,50 aan de kassa


Reserveren & voorverkoop

Delen

Februari 1977. Fleetwood Mac brengt Rumours uit. Het album slaat in als een bom. Nu, 42jaar later, behoort het nog steeds tot de bestverkochte albums aller tijden, met hits als Go yourown way, Don’t stop en Dreams. Venlonaren Bart Houtermans (zang), Marjon van de Ven (zang), John van Overdijk (zang/gitaar), Lambert Bongers (gitaar), Bart Billekens (toetsen), Marc van de Ven (bas) en Koen Fransen (drums) brengen Rumours opnieuw tot leven. Hierbij weten ze de ziel van de nummers goed te vangen. Ze spelen het album integraal, aangevuld met een best of uit het overige, rijke repertoire van Fleetwood Mac

De band heeft inmiddels een uitstekende live-reputatie opgebouwd na uiterst succesvolle optredens in de Maaspoort Venlo (2 x uitverkocht), Schouwburg Venray, Bibelot in Dordrecht en op diverse andere podia.

Een jaar geleden stond de band al op het podium van Sunday Folk & More in een volledig uitverkocht café Everts. Op zaterdag 21 december gaat de band “Rumours Project” op herhaling om weer het dak eraf te spelen. Voor iedereen die er toen niet bij kon zijn, wees er snel bij en bestel nu alvast je tickets. Kijk op www.dewingerdhoreca.nl of www.sundayfolk.nlvoor de online ticketverkoop.

Kijk ook op: www.facebook.com/rumoursproject

of

www.facebook.com/wingerdsevenum of                     www.facebook.com/folkopzondag

close

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.