SIMONS

Image

Datum


20 januari 2019

Tijd


16:00 uur

Toegangskaarten


€ 10

Reserveren & voorverkoop

Delen

Het nieuwe jaar start SundayFolk &More met SIMONS. De groep - gebouwd rondom zanger, muzikant, tekstschrijver en com-ponist Pieter Simons – bestaat verder uit Charles van Dommelen (basgitaar, mond-harmonica, doedelzak, strijkpsalter, low-whistle, zang), Lambert Bongers (gitaar, piano, mandoline, steelgitaar, zang), Wim Kaufmann (percussie). SIMONS maakt een aantrekkelijke mix van afwisselend ont-roerende, humoristische, ingetogen en uitbundige liederen  in folkrock-idioom. De meerstemmige zang is kenmerkend.

Multi-instrumentalist Pieter Simons (accordeon, gitaar, piano, doedelzak, fluit, vedel en draailier), die het schrijven en componeren van de meeste Nederlandstalige- en dialectteksten voor zijn rekening heeft genomen, is een “oude rot” in het folkcircuit. Denk daarbij aan groepen als “Parelmoer” en “Chapieter”, die met hem de verschillende podia bestormd hebben. De teksten van Pieter kenmerken zich als vooral gevoelige, maar ook meer satirische teksten. De band maakt passievolle en warme meeslepende muziek. Onlangs nog is van SIMONS een mini CD uitgekomen.

Meer informatie van en over SIMONS is te vinden op hun website en ze zijn te zien en te horen op YouTube:

close

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.