Bedrijfssponsoring

Bedrijfssponsoring

Mogelijkheden


Vertegenwoordigt u een bedrijf en heeft Stichting SundayFolk &More uw sympathie, dan zou uw steun welkom zijn. We weten dat ook bedrijven iedere euro moeten verantwoorden en stellen een bescheiden sponsorbijdrage zeer op prijs. Tevens willen we bedrijven de gelegenheid bieden om op die manier aan eigen personeel een cultureel programma aan te kunnen bieden.


Voor een bedrag van minimaal € 100,-* per concertseizoen vermelden wij graag uw bedrijf  in onze publicaties (flyers, posters, en dergelijke) en op onze website. De flyers en posters worden voor elk concert ruim verspreid in de regio.

Voor een bedrag van € 300,-* per seizoen wordt uw bedrijf vermeld in onze publicaties (flyers, posters, en dergelijke) en website én stelt u uw personeel (of u zelf) in de gelegenheid om onze concerten te bezoeken. In het betreffende seizoen kan dan ieder concert gratis door één personeelslid bezocht worden.


*) Een sponsorbijdrage is exclusief BTW en kan in uw boekhouding als kostenpost worden opgenomen.

Onze sponsors


Image
Image
Image
close

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.