The Lasses

Image

Foto: Ronald RietmanDatum


15 december 2019


Tijd


16:00 uur

Toegangskaarten


€ 10


Delen

The Lasses, Margot Merah and Sophie Janna, een Amsterdams duo,  staan vanaf 2013 samen op het podium en hebben sindsdien heel snel hun plek in de internationale folkscene verdiend met traditionele folk en originele songs met ingewikkelde harmonieën. Sophie Janna en Margot Merah zingen als zussen. En hoewel ze dat niet zijn, lijken hun stemmen voor elkaar geboren.

The Lasses toeren door Nederland, Europa en ver daarbuiten: in de afgelopen maanden speelden ze onder andere in Canada, Japan, Amerika, en Engeland. Hun laatste album (een samenwerking met de Amerikaanse Kathryn Claire) was volgens OOR “een parel voor de folk” en een nieuw album is uitgebracht in mei 2019. The Lasses zingen geweldige folkballades uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse folktradities en intieme eigen liedjes. Door de bijzondere combinatie van hun stemmen en de mooie instrumentatie met bodhrán, gitaar en tenor-ukulele blijf je luisteren.

Met hun internationale ervaring voelen The Lasses zich evenzeer thuis bij een intiem concert in een kerkje, een huiskamer, op een festivalpodium of op het podium van SundayFolk &more…

Meer informatie over The Lasses kun je vinden op hun website en ze zijn te bekijken en te beluisteren op You Tube: