Four Of A Kind

Image

Datum


17 oktober 2021

Tijd


16:00 uur

Toegangskaarten


€ 12,50 (€ 14,- aan de kassa)

RESERVEREN!

Delen

In de vorige Nieuwsbrief hebben we aangekondigd dat op 17 oktober een concert gegeven zou worden door de Withershins. Maar door omstandigheden kan deze band niet komen in haar volledige bezetting. In een andere samenstelling, onder een andere naam, maar wél met hetzelfde levendige en authentiek Ierse repertoire als Withershins presenteert, krijgen we een mooi concert van Four of a Kind.

Four of a Kind - van Nederlandse bodem - speelt Ierse muziek met een moderne twist. De jonge talenten die deel uitmaken van Four of a kind spelen krachtige, energieke en dansbare jigs en reels. Met wonderkind Michael Boere op Uilleann Pipes, Tijs Berends die bouzouki en mondharmonica combineert en Suzanne Leeuw swingend op de bodhrán krijgt Four of a kind het temperament om de muziek naar ‘n hoog niveau te stuwen, typerend voor de moderne Keltische muziek! 

Seanie McGrath (een groot Iers bodhránspeler) over Four of a kind: ”Omdat ze multi-instrumentalist zijn krijg je een heel scala aan muzikaal talent: een mix van pijpen, bodhrán, bouzouki, mondharmonica, gitaar en meer! Geef je oren een feestmaal”

Meer informatie over Four of a kind: fourofakind.nl

close

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.